Aktualno

Elektronika za podvodno bliskavico

Objavljeno 16.4.2018

Objavljamo uspešno zaključen projekt podvodne bliskavice, ki pomaga fotografom potapljačem do še lepših fotografij!

Objava je v angleškem jeziku.

Whitepaper o digitalizaciji procesov

Objavljeno 31.5.2017

Objavili smo brezplačni whitepaper o digitalni transformaciji, v katerem opisujemo avtomatizacijo poslovnih procesov z uporabo namenske elektronike.

Projekt zapestnice z akcelerometrom in giroskopom

Objavljeno 9.5.2017

Objavljamo uspešno zaključen projekt zapestnice, ki z uporabo pospeškomera in giroskopa omogoča raziskovalcem zaznavanje utrujenosti osebe, ki jo nosi.

Objava je v angleškem jeziku.

Projekt kontrole dostopa z iButton ključki

Objavljeno 20.4.2017

Objavljamo uspešno zaključen projekt vodotesne naprave za kontrolo dostopa z iButtoni, ki odklepa vrata in izvaja sinhronizacijo prek GSM omrežja.

Objava je v angleškem jeziku.

Whitepaper o razvoju elektronskih naprav

Objavljeno 12.4.2017

Objavili smo brezplačni whitepaper o razvoju elektronskih naprav, v katerem opisujemo potrebne korake pri razvoju elektronskih produktov za množično uporabo.

Članek o razvoju elektronskih naprav za široko rabo

Objavljeno 21.11.2016

Na portalu Mladipodjetnik.si smo objavili članek Obvladovanje razvoja elektronike je ključno za prodor na trg inovativnih naprav, v katerem naš partner doc. dr. Marko Jankovec razlaga o pasteh, v katere lahko zaide marsikateri "Arduino-navdušenec".

Projekt Lumu Power - Light Meter for the Future

Objavljeno 6.9.2016

Objavljamo uspešno zaključen projekt Lumu Power - Light Meter for the Future, kjer smo v celoti razvili elektroniko in firmware za uspešnico s Kickstarterja.

Objava je v angleškem jeziku.

Članek o Linux vgrajenih sistemih

Objavljeno 1.9.2016

Na portalu Mladipodjetnik.si smo objavili članek Ali ste vedeli, da vašo elektronsko napravo poganja operacijski sistem Linux?, v katerem naš sodelavec Martin razloži, kako moramo načrtovati naprave, ki temeljijo na sistemu Linux, da bodo pripravljene na serijsko proizvodnjo.

Projekt razvoja touchscreen terminala za poslovno rabo

Objavljeno 21.5.2016

Objavljamo projekt razvoja touchscreen zidnega terminala za poslovno rabo, kjer smo za naročnika razvili zahtevno Linux napravo in z njo prestali vse preizkuse skladnosti pri priglašenem organu.

Objava je v angleškem jeziku.

Projekt splavitve po meri izdelane Linux plošče

Objavljeno 7.5.2016

Objavljamo zgodbo o tem, kako smo podjetju Strip's pomagali pri splavitvi po meri izdelane Linux plošče in jo pripravili na serijsko proizvodnjo.

Objava je v angleškem jeziku.

Projekt LIPS - Local Indoor Positioning System

Objavljeno 18.4.2016

Objavljamo zgodbo o produktu, s katerim smo zagnali naše podjetje - LIPS - Local Indoor Positioning System predstavlja naš prvi stik z razvojem resne elektronike za poslovne stranke.

Objava je v angleškem jeziku.

Članek o R&D storitvah podjetja MULTILUX

Objavljeno 21.3.2016

Na portalu Mladipodjetnik.si smo objavili članek Kako s študentskim entuziazmom in pravim znanjem do visokotehnološkega podjetja na področju elektronike, v katerem pojasnjujemo svoje kompetence, razkrivamo sodelovanje s podjetjem ŠPICA in opisujemo svoje načrte za naprej.

Projekt getOrder

Objavljeno 15.3.2016

Objavljamo zgodbo o getOrder, sistemu brezžičnih baterijskih pozivnikov za restavracije, ki nas je naučil marsikaj o produktnem vodenju in o tem, da vsak projekt še ni produkt.

Objava je v angleškem jeziku.

Projekt Luxsmart - The Smart House System

Objavljeno 3.3.2016

Objavljamo zgodbo o projektu Luxsmart - The Smart House System, ki je prerasel iz študentskega projekta v resen komercialni produkt.

Objava je v angleškem jeziku.

Članek o načrtovanju hardwareja

Objavljeno 14.1.2016

Na portalu Mladipodjetnik.si smo objavili članek Hardware za vaš novi produkt vam načrtujejo in razvijejo v podjetju MULTILUX!, v katerem opisujemo svoje prve tri večje projekte.